Vrei ore de educatie sexuala!

ARASDaca vrei sa participi la ore de educatie sexuala, atunci ai grija la anunturile postate in cadrul liceului tau!

Asociatia Romana Ani-SIDA (ARAS), Asociatie Tineri pentru Tineri (TNT) si Asociatia Semper Musica sunt doar cateva dintre organizatiile care organizeaza constant ore de educatie sexuala si sanatatea reproducerii in scoli si licee.

Daca ARAS si TNT isi concentreaza mai mult activitatea in Bucuresti, Asociatia Semper Musica ajunge si in alte orase. In 2014, Semper Musica organizeaza sesiuni despre infectia cu HIV, infectiile cu transmitere sexuala, contraceptie, dar si sesiuni de sensibilizare a tinerilor asupra nivelului de discriminare a persoanelor care traiesc cu HIV si SIDA in 6 orase: Alexandria, Curtea de Arges, Calarasi, Giurgiu, Targu Bujor si Tecuci.

Taote cele 3 organizatii folosesc mai multe module, iar sesiunile sunt sustinute de catre voluntari bine informati in legatura cu subiectele mai sus mentionate. Sesiunile sunt insotite de demonstratii de folosire a prezervativului si distribuire de prezervative.

Daca vrei ca aceste organizatii sa ajunga si in liceul tau, atunci lasa un coment din care sa stim unde trebuie sa ajungem!

 

« »

© 2023 Doar Eu!