Un nou trend periculos in materie de sex!

Se numeste „stealthing” si reprezinta decizia unui baiat de a-si scoate prezervativul in timpul actului sexual fara ca partenera lui sa stie sau sa fie de acord cu acest lucru. Pe scurt, pe furis, fara aprobare, fara stirea partenerei, se scoate prezervativul si se continua actul sexual ca si cum ar fi cu prezervativ. SI ASTA NU E OK!

In cazul in care se intampla asta, partenera sexuala afla doar la sfarsit ca baiatul cu care a facut sex a luat aceasta decizie. Astfel, fetele supuse acestui comportament se simt violate, insa multe dintre acestea nu stiu cum ar putea sa raporteze ceea ce s-a intamplat sau…cui?!

Cert este ca acest tip de act – scoaterea prezervativului in timpul actului sexual fara ca partenera sa fie de acord – este o violare a intelegerii reciproce pe care partenerii au avut-o si anume, folosirea prezervativului pe tot parcursul actului sexual.

Asa ca, daca ti s-a intamplat asta, este important sa vorbesti, sa spui ce s-a intamplat si sa ceri ajutorul. Scoaterea prezervativului sau nefolosirea lui este o decizie care priveste ambii parteneri si nu numai pe el. Mai mult decat, scoaterea prezervativului poate inseamna o sarcina neplanificata sau transmiterea de infectii sexuale. Asa ca, acest trend ajunge sa fie extrem de periculos.

DACA TI S-A INTAMPLAT ASTA, lasa-ne un comentariu sau hai sa vorbim pe WHATSAPP sau CHAT!

Fetelor, aveti grija!

Photo, Source: Getty Images

 

 

 

« »

© 2024 Doar Eu!