Daca esti baiat, trebuie sa stii ca ti se poate intampla ca la un moment dat, in urma excitarii si fara ejaculare, sa experimentezi situatia asa-zisa „testicole albastre”. Ce inseamna asta?

Ajunsi intr-o stare de erectie si de excitare, barbatii au senzatia ca testiculele lor sunt pline si simt nevoia sa ejaculeze sperma. In cazul contrar, ei se pot alege cu ceea ce numim “testicule albastre”. Aceasta culoare a testiculelor este dezvoltata daca excitarea barbatului nu se termina cu un orgasm. Datorita acumularii de sange in testicule si neoxigenarii corespunzatoare, testiculele se albastresc. Pentru a evita tensiunea si schimbarea culorii, rcomandam ca un barbat sa ejaculeze daca este excitat. Din punct de vedere medical, ejacularea protejeaza impotriva cancerului de prostata.

Adica, pe romaneste, esti excitat la maxim si nu ajungi sa ejaculezi, si clar nu se mai intampla nimic legat de sex, atunci odata cu lasarea penisului apare si aceasta durere la nivelul testicolelor. Ti se va parea ca te doare toata zona, insa nu te speria. Totul se datoreaza lipsei ejacularii si excitarii fara ejaculare. 

CUM TRECE?
Trece prin ejculare si atunci, inseamna ca va trebui sa faci sex sau sa te masturbezi. Mai poti lasa sa treaca de la sine, pune comprese cu apa sau sa faci un dus rece 🙂 Oricum, VA TRECE!

Photo: blueballsblues.com

blue_balls_blues