Este necesara efectuarea unui simplu test- in general, test de sange- atat pentru hepatita B cat si pentru hepatita C. Daca esti diagnosticat cu hepatita B sau C, va trebui sa faci fata numeroaselor provocari, dar este mai bine sa infrunti boala, sa stii cum sa eviti transmiterea infectiei catre altii si sa iei in calcul optiunile de tratament si strategiile de auto gestionare a bolii cat mai curand posibil.

Programarea este valida doar in momentul in care ai primit confirmarea prin email sau telefonic! Te rugam sa introduci date de contact corecte, altfel nu-ti vom putea confirma programarea. Intra aici pentru programare!

  • Daca vii impreuna cu partenerul/partenera la testare, veti primi gratuit prezervative pentru o luna.
  • Daca reprezinti o institutie, ne poti contacta. Echipa noastra efectueaza testare si in comunitate. Deplasarile sunt autofinantate.
  • Poti sa mananci inainte de testare.

Programul centrelor de testare

Centrul de Asistenta si Testare Rapida Hepatita, Policlinica I Constanta:
– Luni 08:00 – 14:00
– Miercuri 12:00 – 16:30
– Joi 09:00 – 15:00

Centrul de Excelenta:
– Luni-Joi 08:30 – 11:30
Programarea se poate face pentru O SINGURA persoana la un anumit interval orar. Programarile pentru mai multe persoane la aceeasi ora NU VOR FI LUATE IN CONSIDERARE.

Va anuntam ca o programare on-line este valabila doar DUPA CONFIRMAREA primita ca raspuns la solicitarea facuta prin formularul de contact de pe site. Veti primi un mesaj standard care va confirma ziua si ora programarii sau vi se va sugera o alternativa la ora aleasa, in cazul in care exista deja o programare pentru data respectiva.

Va rugam sa VERIFICATI PROGRAMUL CENTRULUI inainte de a trimite programarea.

Persoanele deja CONFIRMATE CA AVAND HEPATITA B SAU C si aflate in grija unui medic NU AU NEVOIE sa isi repete testul pentru ca analizele de confirmare nu vor fi infirmate de testul rapid. Va rugam nu luati sansa de testare a unei persoane care chiar are nevoie sa isi cunoasca diagnosticul

Pentru programari, intra aici!