Stiai ca in America exista un serviciu prin care poti sa iti comanzi prezervative direct acasa, fara sa mai treci prin momente ciudate cumparand de la farmacie sau supermarket?

Proiectul se numeste Dollar Rubber Club si este adresat celor care s-au saturat sa mai cumpere prezervative din oras, din diverse locuri. Dupa de aderi la acest club, iti alegi o oferta – EX: 3 prezervative/luna=6 dolari -, iar prezervativele iti ajung acasa, intr-un pachet special care nu va da de banuit vecinilor.

Trebuie sa recunosti ca ideea este geniala si ar fi extrem de profitabila daca s-ar intampla si in Romania, mai ales in situatia in care atat tinerii, cat si adultii inca au ceva probleme in a-si cumpara prezervative din locuri publice.

Este clar ca ideea este buna, insa nu trebuie sa uitam de faptul ca a-ti cumpara prezervative nu este nici o problema si nu ar trebui sa iti creeze disconfort. Cei care isi cumpara prezervative fac sex protejat si nu ar trebui sa fie ceva in neregula cu asta. Sa nu uitam ca sexul face parte din viata noastra, este ceva natural si daca acceptam asta, atunci cumparatul de prezervative din farmacii sau supermarketuri va fi mult mai confortabil, nu?

feature_ruben_the_rubber