Prezervativul feminin!

17063Prezervativul feminin este un cilindru inchis la unul din capete, confectionat din poliuretan. Are la ambele capete cate un inel flexibil. Se introduce in vagin inainte de contactul sexual. La capatul inchis al cilindrului se afla un inel flexibil care sta in dreptul colului uterin si este pe post de „ancora”, impiedicand prezervativul sa iasa din vagin in timpul actului sexual. La capatul deschis al cilindrului se afla un alt inel flexibil, mai mare decat primul si care ramane in afara corpului. El acopera vulva si o parte din perineu in timpul actului sexual.

Prezervativul feminin poate fi introdus in vagin cu cel mult 8 ore inainte de contactul sexual si trebuie scos imediat dupa contactul sexual.

Cum poti folosi un prezervativ feminin?

1. Ca si in cazul prezervativelor pentru baieti, inainte de folosire se verifica data expirarii. Daca prezervativul exte expirat, arunca-l si cumpara altul NOU.

2. Deschide-l usor cu atentie, fara sa foloseste obiecte ascutite. Daca folosesti forfecute, foarfeca sau alte instrumente ascutite, risti sa il rupi sau intepi si atunci exista riscul scurgerii spermei din acesta in interiorul vaginului sau anusului.

3. Prezervativul feminin este  o invelitoare cilindrica din poluretan care are 2 inele: unul la capatul inchis, celalalt la cel deschis.

4. Pune un pic de lubrifiant pe inelul de la capatul inchis al prezervativului pentru a usura introducerea acestuia.

5. Preseaza inelul aflat la capatul inchis al prezervativului. Asta inseamna ca apuci inelul si il indoi in jumatate.

6. Gaseste-ti o pozitie confortabila pentru introducerea acestuia: culcata, in picioare, dar cu un picior rdicat.

7. Cu mana cealalta desfa labiile si introdu usor prezervativul in vagin.

8.Cu ajutorul degetului aratator impinge inelul interior si prezervativul in interiorul vaginului cat mai in interior, in asa fel incat inelul interior sa treaca de osul pubian si sa ajunga sa acopere colul uterin.

9. Asigura-te ca prezervativul nu s-a rasucit. Inelul exterior trebuie sa ramana in afara vulvei aproximativ 2 centimetri.

10. Cand „conduci” penisul la penetrare fii sigura ca are o directie buna si ca nu il „trimiti” pe langa prezervativ, intre prezervativ si vagin.

11. Pentru a scoate prezervativul trebuie mai intai sa rasucesti inelul exterior pentru a fi sigura ca sperma ramane inauntrul prezervativului. Scoate prezervativul incet pentru a evita producerea unui accident. Si nu uita ca toate acestea se fac inainte sa te scoli in picioare!

12. Prezervativul va ajunge la gunoi si in vasul de toaleta.

Sursa: www.seximus.ro

« »

© 2021 Doar Eu!

×

Bună! Scrie-ne aici despre problemele pe care le-ai întâmpinat! Click pe consilier!

× Ce întrebări ai?