Preze vegane?

Oh, da!
Nu stiu daca stiai, dar latexul din care sunt facute unele prezervative contine caseina. Caseina este un produs animal, principala proteina din lapte si iata ca poate face parte si din compozitia latexului din care sunt facute prezervativele.

Un produs VEGAN este acel produs care nu contine nimic animal si nici nu este testat pe animale.

Daca esti vegan sau ai intoleranta la produse lactate, s-ar putea sa iti doresti sa eviti pana si prezervativele al caror latex contine caseina. Si atunci, varianta este prezervativul vegan! Exista cateva variante de prezervative vegane, insa nu si la noi in tara. Poti citi despre ele pe internet sau chiar sa iti comanzi cateva de pe online. Iata cateva companii care vand astfel de prezervative: GLYDE, Sir Richard’s, RFSU, French Letter, B Condoms, L Condoms sau Unique.

Misto, nu?

« »

© 2018 Doar Eu!