foot_party_by_ticklesoles-d4y36ec

Ca tot este sezonul vacantelor si incepem sa mergem la mare, la munte sau in diverse tari si sa petrecem non-stop, ar fi bine sa stii ca alcoolul in exces te poate aduce in situatia in care vei lua decizii care nu te definesc!

 

 

 

 

Asa ca:

  • Influenta alcoolului sau a drogurilor te pot face sa iei decizii mai putin potrivite pe care in mod normal nu le-ai lua;
  • Sa faci sex sub influenta alcoolului sau a drogurilor te poate duce foarte aproape de o infectie cu transmitere sexuala sau in cazul fetelor, de o sarcina neplanificata.

Sa ajungi sa combini alcoolul sau/si drogurile cu sexul este o idee extrem de nepotrivita:

  • Pentru ca acestea te aduc in situatia in care participi la practici sexuale nesigure pe care in mod normal nu le-ai fi facut;
  • Drogurile si alcoolul te fac mai putin constient/a de alegerile pe care le faci din punct de vedere sexual;
  • Acestea te fac sa uiti sau sa nu mai dai o mare importanta sexului protejat;
  • Nu mai esti atat de agil in folosirea corecta a prezervativului;
  • Ajungi mai greu la orgasm;
  • Erectiile nu mai sunt asa cum sunt in mod normal; baietii vor avea probleme cu erectia.

Alcoolul in exces (in combinatie sau nu cu dorgurile) iti va intuneca judecata. Numerosi adulti au declarat ca au facut mai multe sub influenta alcoolului sau a drogurilor decat si-ar fi dorit. Ideea este ca daca ai consumat alcool in exces exista posibilitatea ca prezervativul sa nu fie folosit corect sau chiar deloc. Mai mult decat atat, atunci cand esti sub influenta alcoolului sau a drogurilor si chiar nu vrei sa faci sex, se poate ca partenerul tau, influentat la fel de droguri si alcool, sa nu mai aiba capacitatea sa inteleaga semnificatia cuvantului „NU” si atunci se poate ajunge la constrangere si/sau viol.

Cert este ca distractie nu trebuie neaparat sa fie legata de consumul de alcool. Te poti distra si fara alcool sau droguri. Daca totusi consumi alcool, incearca sa o faci cu moderatie si sa te opresti atunci cand organismul iti da de inteles ca este suficient. In momentul in care trecem de aceasta limita, ajungem sa luam decizii pe care se poate sa le regretam pentru tot restul vietii.

Nu trebuie sa te trezesti langa un strain/straina si sa nu iti mai amintesti nimic ca sa spui ca te-ai distrat!
Nu trebuie sa ajungi sa te intrebi daca ai facut ceva sau nu cu unul dintre amicii cu care ai plecat si asta pentru ca nu iti mai amintesti!

Consumul de alcool in exces te poate aduce extrem de aproape de o infectie cu transmitere sexuala sau in cazul fetelor, de o sarcina neplanificata asa ca incearca sa ai mereu un prezervativ la tine, sa consumi alcool cu moderatie, sa fii atent/a cu cine te imprietenesti dintre cei pe care nu ii cunosti si sa ramai constient/a pentru ca sa poti lua cele mai bune alegeri!

Distractie placuta in vacanta!

Photos:
Trueblood on www.deviantart.com
Ticklesoles on www.deviantart.com