Pentru ca primim mereu intrebari legate de marimea penisului (daca e destul, cat mai creste etc), am cautat un studiu care sa va ofere cateva informatii in acest sens si anume, unul legat de ce isi doresc femeile de la partenerii lor.

Pure Romance, o companie care comercializeaza jucarii sexuale, a organizat un studiu prin care a intrebat 1000 de femei si barbati casatoriti ce anume ar trebui sa se intample pentru ca relatia sexuala dintre parti sa se imbunatateasca sau sa fie ok pe parcursul acesteia.

62% dintre femei au mentionat faptul ca o mai buna comunicare ar imbunatati relatia pe care o au. „In orice relatie, daca iti doresti o viata sexuala activa si satisfacatoare, trebuie ca partenerii sa vorbeasca despre ce le place, ce le face placere etc” mentioneaza Moushumi Ghose – terapeut pentru cupluri. Chiar daca cateodata este un pic ciudat sa ii vorbesti despre fanteziile pe care le ai, trebuie sa o faci constant pentru a mentine in atentia cuplului aceste aspecte.

De asemenea, 58% dintre femei si-ar dori ca partenerii lor sa se axeze si mai mult pe preludiu. Printre doleantele femeilor, si fanteziile au un rol important.

In concluzie, nu marimea penisului conteaza neaparat, cat nivelul de comunicare dintre parteneri despre partea sexuala a relatiei, preludiul si in final, bucuria de a fi in preajma celui pe care il iubesti. Nu?