Doar EU! este website-ul pe care ai sa gasesti raspunsurile la intrebarile care vin odata cu adolescenta. Sunt intrebari pe care cu totii le-am avut si cu siguranta ca si generatiile care vin dupa tine le vor avea. Fie ca vorbim de intrebari precum: „Cand ar fi bine sa imi incep viata sexuala?”, „Primul sarut: cum, cand si…?”, „Folosirea prezervativului!”, „Cum stiu ca sunt infectat cu o boala cu transmitere sexuala?” sau „Cand imi creste barba?”, „Primul ciclu menstrual”, „Prima intalnire”, la toate acestea si nu numai vei gasi raspunsurile cautate.

Website-ul a fost dezvoltat in 2014, facand parte din proiectul „Doar EU!”. Proiectul a beneficiat de sprijin financiar din partea Fundatiai MTV Staying Alive din UK si de parteneriate importante cu GOOGLE Romania, MTV Romania, ABBVIE, MAC AIDS FUND, ARAS, DOMO, DUREX Romania si alte institutii.

In perioada 2014 – 2017 au fost consiliati online sau prin WhatsApp aproximativ 2000 de tineri de la nivel national.

Website-ul ramane functional si in 2018!

Website-ul vine in completarea eforturilor de prevenire HIV pe care Asociatia Semper Musica le-a inceput in 2014. Astfel, anual, echipa asociatiei informeaza anual peste 4000 de elevi din diferite licee din Romania cu privire la infectia cu HIV, infectiile cu transmitere sexuala, contraceptie si folosirea corecta a prezervativului.

Vezi sectiunea ORASE pentru a intelege aria noastra de acoperire.

Asteptam intrebarile tale!

 

Sanatate,

Echipa Semper Musica

www.sempermusica.org
www.stayingalivefoundation.org