Despre

Share

Despre

Doar EU! este website-ul pe care ai sa gasesti raspunsurile la intrebarile care vin odata cu adolescenta. Sunt intrebari pe care cu totii le-am avut si cu siguranta ca si generatiile care vin dupa tine le vor avea. Fie ca vorbim de intrebari precum: „Cand ar fi bine sa imi incep viata sexuala?”, „Primul sarut:cum, cand si…?”, „Folosirea prezervativului!”, „Cum stiu ca sunt infectat cu o boala cu transmitere sexuala?” sau „Cand imi creste barba?”, „Primul ciclu menstrual”, „Prima intalnire”, la toate acestea si nu numai vei gasi raspunsurile cautate.

Website-ul face parte dintr-un proiect amplu care include si alte activitati si anume:

1. organizarea de sesiuni adresate liceenilor pe teme ce tin de infectia cu HIV/SIDA, contraceptie, boli cu transmitere sexuala si alte subiecte similare in 6 licee din urmatoarele orase: Alexandria, Calarasi, Curtea de Arges, Giurgiu, Targu Bujor si Tecuci;

2. organizarea de sesiuni de sensibilizare adresate liceenilor cu privire la situatia persoanelor care traiesc cu HIV/SIDA in Romania si nivelul de discriminare pe care acestea il simt in exercitarea de drepturi sau accesarea de servicii medicale, sociale sau educationale;

3. dezvoltarea unei reviste de benzi desenate in care liceenii devin eroi in lupta cu discriminarea.

Raspunsurile postate aici sunt oferite de specialisti (medici, psihologi etc), iar informatiile legate de HIV/SIDA, contraceptie sau boli cu transmitere sexuala sunt oferite de Asociatia Romana Anti-SIDA – cea mai importanta organizatie din Romania din acest domeniu.

Platforma web face parte din proiectul <Just ME!> organizat de Asociatia Semper Musica cu sprijin financiar din partea Fundatiei MTV US <Staying Alive Foundation>.

www.sempermusica.org
www.stayingalivefoundation.org