De ce te mananca….

…testiculele?
Iata cateva motive:

  1. Poate ca ai MICOZA GENITALA

>Este o infectie fungica a zonei inghinale la orice gen care determina prurit (mancarime) si o senzatie de arsura. Poate afecta fata interna a coapselor si zonele genitale.

  1. MANCARIME cauzata de sport

> Daca alergi, din cauza frecarii coapselor, te iriti si ajunge sa te manance. Iritatia se manifesta prin aparitia de pete rosii care mananca si ustura. Deci, daca vezi ca de la frecare patesti asta, schimba-ti exercitiile si aplica un tratament

  1. Ai INTERTRIGO

>  Este o dermatoza microbiana podusa de o infectie mixta strepto-stafilococica care intereseaza cu predilectie pliurile cutanate. Deci, clar trebuie tratament medicamentos!

  1. Dermatita de contact

> Dermatita de contact este o inflamatie a tegumentului cauzata de contactul cu o substanta iritanta. Dermatita de contact nu este contagioasa si nici nu are potential malign. Tegumentul este afectat in special la nivelul mainilor, talpilor si al regiunii inghinale. DECI: dermatita de contact apare cand pielea ta intra in contact cu o substanta dintr-un produs la care este alergica.

  1. PADUCHI PUBIENI

Cauza infestarii: parazitul Phtirius pubis, paduchele lat pubian, care se localizeaza in parul pubian. Cum ii iei: prin contact sexual ar fi o varianta. Citeste mai multe despre acestia aici: https://doareu.com/paduchii-lati/

  1. HERPES GENITAL BARBATI

> Herpesul genital este o infectie inalt contagioasa transmisa, de obicei, prin contact sexual cu o persoana infectata care are leziuni ulcerative, dar poate fi transmisa si prin contactul sexual oral sau anal. Poate fi transmisa si in cazul in care leziunile nu sunt vizibile.

  1. HPV virus

> Cauza condiloamelor o reprezinta papilomavirusurile umane (HPV) care infecteaza mucoasele genitale (vagin, col uterin), anusul, uretra, pielea din vecinatatea aparatului sexual (teaca penisului, de exemplu). Citeste mai multe aici: https://doareu.com/negii-genitali/

….daca te razi inghinal si pe testicule, mai este si vara si transpiri, iata alta cale pentru aparitia iritatiilor inghinale. Deci, sa fii atent la simptome si sa te tratezi confom diagnosticului pus de medicul specialist.

Sanatate!

« »

© 2021 Doar Eu!

×

Bună! Scrie-ne aici despre problemele pe care le-ai întâmpinat! Click pe consilier!

× Ce întrebări ai?