Nimic mai fals.

Nu stim exact cum s-a ajuns ca aceasta idee sa fie propagata printre tineri, insa putem sa facem niste presupuneri.

Atat in momentul preludiului, cat si pe tot parcursul actului sexual, probabil sanii ti se vor mari. De ce ? Excitarea face ca vasele de sange sa se dilate si astfel sanii ti se vor umfla putin, devenind mai mari, iar sfarcurile se vor intari si vor deveni mai sensibile. Insa asta nu inseamna ca dupa actul sexual vei ramane cu sani mai mari, acest lucru se intampla doar pe parcursul actului sexual, cat timp esti excitata. In momentul in care te vei linisti, ei vor reveni la marimea lor initiala.

Totodată, pubertatea este perioada in care corpul tinerelor se schimba. Daca o tanara si-a inceput viata sexuala in perioada pubertatii, ar putea asocia schimbarile fizice cu primul contact sexual, insa acest lucru este fals.

Inceperea vietii sexuale nu are nicio legatura cu cresterea sanilor. Insa daca nu te-ai protejat in momentul actului sexual, exista posibilitatea sa ramai insarcinata, lucru care poate duce la marirea sanilor. Daca ti-a intarziat menstruatia și stii ca nu ai folosit protecție, ar trebui sa faci un test de sarcina.

Sursa : plannedparenthood.org, bustle.com
Photo: pexels.com