Sexul in grup este un subiect aparte, extrem de taboo, despre care preferam sa nu vorbim, desi auzim de tot felul de experiente din acest gen. Nu vorbim tocmai despre un fetis, insa nici nu este considerat ca fiind ceva „onorabil” si atunci, care este faza?

Ia sa vedem…

In primul rand, scopul acestui articol nu este sa te convingem sa alegi aceasta experienta, insa cum traim intr-o lume extrem de sexualizata prin TV, reviste, ziare si net, ne-am gandit ca totusi ar fi bine sa te determinam sa analizezi foarte bine varianta asta, in cazul in care te gandesti la o asemenea experienta.

De ce e atat de incitant sexul in grup?
E posibil ca nu toata lumea sa fie de acord cu afirmatia, insa sexul in grup e incitant fiindca presupune sa gusti din fructul interzis, fara sa intri, insa, in gradina interzisa. Pentru unii functioneaza de minune, dar pentru altii, mai putin. Sexul in grup nu e pentru toata lumea, oricum. Asupra unora are un impact splendid, in timp ce pe altii ii ia prin surprindere, nefiind cu adevarat pregatiti sa traiasca o asemenea experienta.

Chiar iti doresti o asemenea experienta?
Este principala intrebare pe care ar trebui sa ti-o autoadresezi daca te gandesti serios la subiect.
Sexul in grup e ok doar daca partenerii si-l doresc si sunt dispusi sa sustina o asemenea experienta, si in nici un caz ca o solutie salvatoare pentru o partida de sex cu cineva la care te tot gandesti si nu stii cum altfel sa ajungi la el.

Care e cu adevarat motivul tau?
Acest tip de sex este o experienta in cadrul careia se presupune ca trebuie sa imparti placerea deopotriva cu partenerul tau clasic si sa acorzi prioritate deopotriva tuturor partilor implicate. Daca folosesti ideea de sex in grup avand alte motive la baza, probabil ca ea va esua.
Etapa de viata pe care ti-o alegi sa faci sex in trei conteaza si ea. Una e cand incerci sexul in trei in timp ce esti student, si alta e cand probezi ideea in mijlocul unei casnicii cu o durata de 20 de ani.

Toate aceste idei si multe altele iti pot incerca mintea si sufletul.
Pana cand nu le lamuriti impreuna, pana cand nu stabiliti amandoi granitele sexului in grup, cu ceea ce e dispus fiecare sa accepte si cu ce nu, pana cand nu gasiti raspunsul la orice dubiu care va incearca, nu e bine sa mergeti mai departe intr-o asemenea experienta.
Iar cand o faceti, cea mai buna idee este sa gasiti un tert care sa sa aiba exclusiv rol de “condiment”, din cand in cand, la momentul la care decideti ca va e dor de o picanterie.

PLUS

Aveti grija sa va protejati; folosirea unui prezervativ in cazul acestei experiente este un MUST prin prisma faptului ca nu cunosti viata celorlalti si nici deciziile sexuale pe care le-au luat pana acum. Virusul HIV nu este un mit ci o realitate asa ca, asigura-te ca ramai in siguranta pe toata durata experientei.