Stiai ca in magazinele MAC din Romania exista o gama de cosmetice pentru fete si femei care se numeste VIVA GLAM, iar toti banii stransi din vanzarea acestor produse sunt donate pentru LUPTA IMPOTRIVA HIV/SIDA?

FONDUL MAC PENTRU SIDA a fost creat de cei 2 owneri ai companiei in 1994, MAC VIVA GLAM fiind gama de produse care este vanduta in toate magazinele MAC din lume, inclusiv in Romania, fondurile stranse din vanzarea acestora fiind oferite ONG-urilor care lucreaza cu persoane care traiesc cu HIV sau pentru prevenirea noilor cazuri de infectie.

Asa ca, daca treci printr-un MALL in care este si un magazin MAC, nu ezita sa intri si sa te familiarizezi cu brandul si gama de produse MAC VIVA GLAM. Daca cumperi un produs din aceasta gama, artistii MAC din magazine vor suna dintr-un clopotel drept recunostinta pentru contributia adusa de tine la lupta impotriva HIV/SIDA.

In ROMANIA, fondurile MAC VIVA GLAM prin MAC AIDS FUND merg catre noi, cei de la Asociatia Semper Musica. Anul acesta folosim aceste fonduri pentru organizarea unei caravane de prevenire HIV in judetul Galati (al 4 lea judet din Romania in 2016 ca numar de noi infectii cu HIV), achizitionarea unui teren pentru construirea unei Academii de Sanatate MAC si lansarea unei carti pentru parinti prin care acestia sa stie cum sa vorbeasca cu copiii lor despre infectia cu HIV. Tare, nu?