Desi multi barbati spun ca sexul cu prezervativ le diminueaza din placere, ei bine, iata un studiu care ii contrazic!

Cercetatorii de la Universitatea Indiana din America au vrut sa inteleaga daca prezervativul are acest efect si in consecinta, au realizat un studiu folosind un esantion de 1600 de femei si barbati cu varste cuprinse intre 18 si 59 de ani.

Rezultatele au aratat ca atat barbatii, cat si femeile au considerat contactele sexuala ca fiind excitante si placute cu sau fara prezervativ. Nu au existat diferente importante in ceea ce priveste erectiile barbatilor care au folosit prezervativul in comparatie cu cei care nu foloseau.

Asa ca, daca partenerul tau iti spune ca nu simte nimic cu prezervativ, ai acum argumente sa ii spui ca nu este adevarat. Este adevarat ca prezervativele costa si ca ii va lua ceva timp sa cumpere unul, dar te va proteja de infectii cu transmitere sexuala sau de o sarcina neplanificata.

Asadar, daca prezervativul este eficient in proportie de 98% in protejarea ta impotriva infectiei cu HIV, infectiilor cu transmitere sexuala sau prevenirea unei sarcini neplanificate, daca nu reduce din placere, atunci ce te impiedica sa folosesti cate unul la fiecare contact sexual?