Atractiv/a nu inseamna si sanatos/oasa!

Cercetatorii de la Universitatea din Southhampton din Anglia au descoperit fapul ca cu cat un barbat hetero isi gasesti partenera mai atractiva, cu atat va crede mai putin ca poate fi infectata cu vreo infectie cu transmitere sexuala. Daca o considera extrem de atractiva si pornind de la acest lucru, va considera ca nu poate fi infectata cu vreo infectie cu transmitere sexuale, atunci sunt mari sanse ca acest barbat sa faca sex fara prezervativ cu partenera sa.

Este important de mentionat faptul ca studiul a fost realizat pe un esantion de doar 51 de barbati hetero si deci, rezultatele nu sunt general valabile sau cel putin, nu pot fi considerate astfel. Chiar si asa, descoperirea este ingrijoratoare. Atractivitatea nu are legatura cu faptul ca acea persoana este sau nu infectata cu vreo infectie cu transmitere sexuala!

Daca faci sex neprotejat, exista sanse sa te poti infecta, indiferent de cat de atractiva sau atractiv este partenera/partenerul tau!

Daca cineva iti spune ca esti mult prea atractiv/atractiva ca sa foloseasca prezervativul cu tine, atunci este clar ca persoana respectiva, imediat, iti va deveni extrem de putin atractiva si asta pentru ca, un astfel de argument nu are nici o greutate atunci cand vorbim de o potentiala infectie cu transmitere sexuala.

Sanatate!

Sursa: teenvogue.com, poza:pexels.com

« »

© 2021 Doar Eu!

×

Bună! Scrie-ne aici despre problemele pe care le-ai întâmpinat! Click pe consilier!

× Ce întrebări ai?