E ananasul fructul minune pentru gustul spermei?

Si nu, si da.

Orice aliment pe care il ingeram ne poate afecta gustul si mirosul fluidelor si secretiilor din corp precum transpiratia, saliva sau sperma. Sperma este compusa din : 80% apa, proteine, aminoacizi, fructoza si glucoza ( zaharuri), zinc, calciu, vitamina C si alti cativa nutrienti, spermatozoizii semnificand doar 1%. Sperma este alcalina, adica are un nivel al pH-ului peste 7, aspect care ajuta sperma sa reziste in mediul acidic al vaginului. Din cauza faptului ca este alcalina, sperma are natural un gust intepator/amarui.

Ok, dar ananasul ajuta?

Desi nu exista niciun studiu care sa ateste daca un aliment poate schimba gustul spermei, orice aliment care contine zaharuri poate produce o schimbare probabil perceptibila la nivelul gustului. Ananasul fiind un fruct acid, ar putea ajuta – precum orice alt fruct acidic ca lamaia sau afinele, in general, fructele sunt prietenele tale cele mai bune daca iti doresti sa incerci.

DAR, schimbarea gustului nu se intampla pe moment, daca mananci acum ananas asta nu inseamna ca diseara sperma va avea un gust diferit. Asta inseamna ca ar trebui sa incluzi in dieta ta un astfel de aliment pe parcursul unei saptamani daca iti doresti sa incerci.

Sursa: menshealth.com
Poza: pixabay.com